Cook & Style
About Us
About Us
About Us
 

Christophe Verschuere

Zaakvoerder en Chef Christophe Verschuere, liep school in Hotelschool Ter Duinen te Koksijde en werkte samen met:

  • Jean Paul Lacombe (Léon de Lyon **, Lyon, FR)
  • Patrick Van Lanschot (Barcardère, Zeebrugge, BE)
  • Paul Galens (Paul Galens, Knokke, BE)
  • Tony Robyns (Kasteel St. Paul *, Lummen, BE)
  • Roger Souvereyns (Scholteshof **, Stevoort, BE)
  • Geert Van Hecke (Karmeliet ***, Brugge, BE)

Ilse Verschuere – Delaere

Zaakvoerder en verantwoordelijke sales/administratie Ilse Verschuere – Delaere, liep school in Hotelschool Spermalie te Brugge.

  • Verzorgde als senior event consultant, top events tot 2.000 personen
  • 16 jaar ervaring in organisatie van events en catering

Filosofie

Onze keuken

Kwaliteit en eenvoud typeren de gerechten van Chef Christophe Verschuere.
Je ziet wat je eet en geniet met al je zintuigen.

Onze aanpak

Ervaring en kennis spelen een heel belangrijke rol tijdens een eerste contact met u, onze klant. Ervaring om te pijlen naar uw wensen, kennis om dit allemaal in een overzichtelijk voorstel te gieten waar u van denkt: dit is nu nèt wat ik in gedachten had!

De mogelijkheden

U kan bij ons terecht voor alle mogelijke scenario’s:

  • Take Out of levering
  • All In formule’s met food–drinks–deco–lounge–entertainment–tent

Welke formule u kiest, van aanvang tot einde hebt u 100% onze aandacht en service.