Cook & Style
News
News
News
 

Like Cook & Style op Facebook en maak kans op een gratis 'hapjes–box'!

Up To date News

- maart 2013

Opnieuw sneeuw – de lente lijkt nog ver, maar onze creativiteit heeft geen winterslaapje gehouden! Cook & Style investeerde in de prachtige porseleinen borden van Pieter Stockmans en Puur om de grotere diners stijlvol te kunnen verzorgen. Geen standaard materialen die overal gebruikt worden, wel hedendaagse trendy borden waarop wij uw feest-gerechten op dresseren!

– november 2012

Na de eerste versie van 2005, presenteren we graag de nieuwe website van Cook & Style! We’re on–line!

– 1 september 2012

Cook & Style verzorgde in het verleden heel wat “herdenkingsrecepties” ter nagedachtenis van een dierbare overledene in de privé woning van de familie. Vanaf heden is er de mogelijkheid om deze speciale herdenkings momenten te organiseren in de prachtige gebouwen van Vlassak–Verhulst in ’s Gravenwezel.
Gastvrouw Miranda Debie van Vlassak–Verhulst en Ilse Delaere van Cook & Style zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is voorbereid. Info & reservaties ilse@cookandstyle.be of miranda.de.bie@vlassakverhulst.be.
Bezoek www.vlassakverhulst.com of bel 03/685.07.00.

– 15 augustus 2012

Een chocolade fontein, een cocktailmachine,… te huur bij Cook & Style!

– 5 augustus 2012

Zin om een feestje te organiseren, maar geen zin in boodschappen doen en te kokkerellen? Bestel luxe hapjes, tapa’s gerechtjes of een volledig menu dat in een handomdraai op tafel getoverd kan worden!
Info & reservaties ilse@cookandstyle.be.

– 1 augustus 2012

Schrijf in voor onze demo’s’ en workshops! Leer de kneepjes van het vak om een feestmenu op tafel te toveren, of wat je nu allemaal met die Thermomix kan doen – het favoriete speeltje van alle grote Chefs!
Info & reservaties ilse@cookandstyle.be.