Cook & Style
Event Locations
Event Locations
Event Locations
 

– ML Design Gallery, Antwerpen

Deze high level feest locatie ligt aan de rand van de stad in een prestigieuze wijk, binnen de ring van Antwerpen en is vlot bereikbaar. Het imposante vrijstaand herenhuis is gelegen op de Arthur Goemaerelei en dateert uit 1905 (arch. E. Pelgrims, Antwerpen) in neo-Lodewijk XVI-stijl. Het rijke interieur heeft veel allure door de vele originele elementen zoals eiken parketvloeren, open haarden in marmer, charmante dubbele eiken en glazen deuren, authentieke molures, wandversieringen, gietijzeren radiator en hoge plafonds. Alle ruimtes zijn zeer ruim en licht.

Entree: imposante hoofdentree met monumentale trap.
Bel-etage: een ruime hal met aangrenzend vier salons en vestiaire ruimte.
1e verdieping: een gelijkaardige indeling zoals de bel-etage bereikbaar via lift.

De prachtige ruime tuin is voorzien van een groot terras en gazon met uitzicht op boompartijen en het aanliggende park 'Hof van Leysen'.
Dit statige herenhuis is in perfecte staat en werkelijk een onontdekte parel voor de organisatie van uw events.

Gelijkvloers: 70 pers diner / 100 pers walking dinner
1ste verdieping: 70 personen receptie
Parkeerplaatsen: 8 op de locatie zelf, ruime parkeergelegenheid op 100m wandelafstand

ML Design Gallery ML Design Gallery ML Design Gallery ML Design Gallery ML Design Gallery ML Design Gallery ML Design Gallery ML Design Gallery

– Vlassak–Verhulst, ‘s Gravenwezel

Op zoek naar een exclusieve locatie met exclusieve catering?

Het mooie ‘s Gravenhof ligt op een rustige, groene plek op 15 km van Antwerpen midden in de prachtige natuur van de Voorkempen.
Het voormalige klooster, daterend uit 1657, is één van dé pronkstukken van de gemeente ’s Gravenwezel. De renovatie, in 2005 door de exclusieve villabouwer Vlassak–Verhulst uitgevoerd, bezorgde het gebouw sereniteit en prestige. Wie de statige poort van het ’s Gravenhof binnenrijdt, komt in een andere wereld terecht: een prachtig domein waar het in een oase van rust aangenaam vertoeven is.

Tijdens de renovatie van het ’s Gravenhof heeft men de authentieke materialen met veel professionalisme verweven met moderne elementen zodat het ganse gebouw nu een weergaloze en tijdloze klasse uitstraalt. Het ‘s Gravenhof beschikt over twee stijlvolle vergaderzalen die u het nodige comfort voor het perfecte onthaal van uw genodigden bieden. Zowel de Grote als de Kleine Kapel werden zorgvuldig gerestaureerd maar tezelfdertijd omgebouwd tot panoramische en hypermoderne zalen. Deze prachtige ruimtes zijn voorzien van alle moderne communicatietechnieken zodat uw zakenrelaties en uw vrienden in stijl ontvangen kunnen worden.

Bij mooi weer kan men aangenaam tafelen op het sfeervolle terras of wegdromen in de tuin bij een heerlijk glaasje wijn. De recepties, diners en feesten die reeds in het 's Gravenhof werden gegeven, blijven zowel voor de vele genodigden als voor de gastheren een blijvende en mooie herinnering.

Kleine Kapel: 20 pers diner / 50 pers receptie
Grote Kapel: 60 pers diner / 100 receptie
Volledige locatie: 130 pers receptie
Parkeerplaatsen: 80

Vlassak–Verhulst Vlassak–Verhulst Vlassak–Verhulst

– Kasteel Gestelhof, Gestel (regio Lier)

Het gebeurt echt niet elke dag dat een sprookje werkelijkheid wordt. In Kasteel Gestelhof – Lanietdale in Gestel wordt je droom een werkelijkheid. Bedrijfs events, bruiloften, vernissages,… Kasteel Gestelhof biedt u de mogelijkheid om uw gasten van een exclusieve accommodatie te laten genieten. Alle gebeurtenissen hebben een spectaculair uitzicht op het prachtig kasteel en landgoed.

Zaal 1: tot 200 personen Walking Dinner
Zaal 2: tot 150 personen Walking Dinner
Uitbreidingsmogelijkheden: ja
Parking: voldoende

Kasteel Gestelhof

– Orangerie Kasteel Belvédère, Wijnegem

Weinigen weten dat achterin het park van Wijnegem, aan het eind van een eeuwenoude beukendreef, nog een parel van een kasteel met bijbehorende vijver ligt. Met zijn harmonische verhoudingen, imposante open haard en gezellige toog is de orangerie van dit kasteel perfect geschikt voor recepties en walking dinners. En niet te vergeten voor memorabele feesten met zicht op het park. Door het plaatsen van aanbouwtenten en losse tenten kan de capaciteit verhoogd worden.

Walking dinner: 40 personen
Receptie: 70 personen
Dansfeest: 70 personen
Uitbreidingsmogelijkheden: ja
Parking: voldoende

Orangerie Kasteel Belvédère

– Huis Happaert, Antwerpen

Beleef opnieuw de grandeur van de Gouden Eeuw. Toen burgemeester Jan Happaert rond 1520 met de bouw van zijn woning startte, was Antwerpen nog het centrum van de wereld. Wie vandaag door de poort van dit fraai gerestaureerde pand stapt, waant zich opnieuw in die glorieuze Gouden Eeuw.
Met zijn barokke lambrisering, prachtige parketvloeren en hoge in lood gevatte ramen staat Huis Happaert synoniem voor 16de eeuwse grandeur. De statige hall met open haard, de pianozaal met authentieke pianoforte, de intieme salons met comfortabele clubzetels – alles ademt geschiedenis. En wie met een glas in de hand door de stijlvol aangelegde binnentuin wandelt, kan maar moeilijk geloven dat hij zich in het hart van de Antwerpse binnenstad bevindt.

Diner: 40 personen
Walking dinner: 100 personen
Receptie: 100 personen

Huis Happaert

– Amuz, Antwerpen

AMUZ is gesitueerd in en rondom de barokke Sint–Augustinuskerk, gelegen in de trendy Kammenstraat in het centrum van Antwerpen. Het gebouw combineert een indrukwekkend historisch kader met een prachtige hedendaagse architectuur. Wil u uw event in AMUZ combineren met een concert? Dan is de 17de–eeuwse concertzaal de perfecte locatie.

AMUZ

– House Of Porters

Monumentaal veilinghuis verbouwd tot interieurwinkel met luxesuites waar Pieter Porters en zijn team een tijdloze wereld creëren voor liefhebbers van het goede leven, van elegant tot een tikje decadent.
Organisatie events: mogelijkheden op vraag.

House Of Porters

– Theadrôme

Een unieke, originele en verassende locatie in Wilrijk - Antwerpen!
Bijzonder geschikt voor events, recepties, walking dinners, diner, huwelijk en dansfeesten!

Walking dinner: 450 personen
Diner: 200 pers gelijkvloers + 80 balkon
Parking: voldoende

Theadrôme Theadrôme

– Stadhuis, Antwerpen

't Schoon Verdiep
Een diner in een exclusieve, historische sfeer? Cook & Style ontvangt uw gasten op het exclusieve Schoon Verdiep van het Antwerpse Stadhuis.

't Schoon Verdiep

De Leyszaal
Voor deze prachtige zaal bedachten schilder Hendrik Leys en stadsarchivaris Pieter Génard een heus scenario. Boven de deuren kwamen portretten van hertogen en keizers die Antwerpen voorrechten toekenden. De grote taferelen op de muren illustreren de vrijheden van de stad vóór 1794.

De Leyszaal

De Trouwzaal
De Trouwzaal is het grootste vertrek van het stadhuis. Dat is geen toeval want zij was bedoeld als ontvangstruimte van vorsten en landvoogden. Haar huidige functie kreeg de Trouwzaal na de verbouwing van 1880-1884. In 1886 bestelde de stad bij schilder Victor Lagaye (1825-1896) wandschilderingen die het huwelijk verheerlijkten zoals het op vijf verschillende tijdstippen in de geschiedenis werd voltrokken.

De Trouwzaal